Wie zijn wij?

CrossFit Den Haag

Leer ons bedrijf kennen

Na zo’n 30 jaar ervaring in de wereld van de sportscholen en eigenaar van meerdere ketens, heeft Manuel uiteindelijk de liefde gevonden voor CrossFit. Met al zijn ervaring en verschillende diploma’s kan hij iedereen voorzien van juiste tips en tricks om tot mooie resultaten te komen. Als eigenaar is Manuel zelf veel aanwezig of heeft hij trainers zo opgeleid dat ook zij de juiste kennis en ervaring hebben om jou goed te begeleiden tijdens je training. Of je nu wilt afvallen, conditie wilt opbouwen, sterker wilt worden of gewoon fit door het leven wilt. CrossFit biedt voor al deze uitdagingen een juiste inspanning.

De dagelijkse WOD’s (Workout Of the Day) is altijd een combinatie met de juiste techniek en intensiteit. Bij CrossFit wordt altijd extra aandacht geschonken aan de techniek om blessures te voorkomen.

CrossFit is een vorm waarbij techniek en conditie wordt samengevoegd tot functionele inspanningen. Een groot misverstand is dan ook dat deze vorm van trainen alleen voor jongeren zou zijn. Bij ons trainen jong en oud met elkaar en vinden beiden op hun niveau de juiste uitdaging. Door de juiste begeleiding met de juiste kennis ervaring van onze trainers is het voor iedereen mogelijk om bij ons een uitdagende training te volgen en je doelen te realiseren.

START VANDAAG

Gratis intro

Kom gezellig naar onze locatie voor een snelle workout en/of stel eventuele vragen om een beter beeld te krijgen wat je kan verwachten.

Maandag - vrijdag

09:00 – 20:00

Zaterdag - zondag

09:00 – 12:00

Kom langs

CrossFit Den Haag

Schaapweg 4,
2285 SP, Rijswijk
06 42762270
info@crossfitdenhaag.nl